Tester

Grasrotandel til Con Amore

Grasrotandel til Con Amore

Velkommen til Con Amore

Con Amore står for kjærligheten til å synge – og den kjærligheten har vedvart

siden vi startet i 1969. Koret består av 40 glade sangere.

Vi øver hver torsdag i kirkestuen ved Nordberg kirke, Kringsjågrenda 1, Oslo.

Vi er politisk og religiøst nøytrale.

Dirigent

Jon Berg Eriksen er en av landets yngste profesjonelle dirigenter, og han er også en habil sanger, i ensembler og som solist. Han har alltid hatt en stor bredde i sjangre, men har en forkjærlighet for romantisk musikk og tidlig jazz.

Han fullførte i juni 2018 en fireårig bachelor i korledelse ved Norges Musikkhøgskole, og jobber for tiden med sin mastergrad. Som dirigent har han opparbeidet seg rikelig erfaring tross ung alder og oppleves som direkte, imøtekommende og trygg. Han er en naturlig pedagog med høy kompetanse og godt humør.

Han har de siste årene hatt fokus på å jobbe med like stemmer, særlig mannsstemmer, og gjennom arbeid med blant annet Mannkvartetten Tre Skjeggete Menn, Sandvikens Mandskor og Drøbak mannskor fått mye kjennskap til hva som skaper en helhetlig korklang, med unge så vel som med eldre stemmer.

Han har også virket og virker som sangpedagog, og har undervist i dirigering/korledelse som vikarlærer på videregående ved Oslo By Steinerskole.

Han er nå også i gang med å bygge seg opp et repertoar av egne arrangementer og originalskrevet musikk for kor.

Vi ønsker flere sangere

Con Amore ønsker sangere til alle stemmegrupper.

Koret har et bredt repertoar. Vi synger folkeviser, madrigaler, drikkeviser og mye kirkemusikk. Les her hvis du ønsker å bli en av oss

Gi din Grasrotandel til Con Amore

Vi setter pris på om du gir Grasrotandelen din til Con Amore

Klikk her